x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic viert huwelijksdag met zevende titel en grapt naar Kyrgios: ‘Oké, een bromance’

Djokovic viert huwelijksdag met zevende titel en grapt naar Kyrgios: ‘Oké, een bromance’
  • PublishedJuly 11, 2022

NOS Sport•gisteren, 19:17Terwijl de entourage van Nick Kyrgios de ene tirade naar het hoofd geslingerd kreeg, zat ze kalm en sereen in de loge van haar echtgenoot. Natuurlijk was de spanning te snijden onder haar modieuze beige hoed, maar eigenlijk had ze voortdurend vertrouwen in de goede afloop. Jelena Djokovic heeft haar man al zo vaak zien zegevieren.AFPNovak Djokovic viert zijn winst op Wimbledon met zijn vrouw JelenaVandaag vierde ze haar tiende huwelijksdag op het Centre Court van Wimbledon. En daar zag ze haar man voor de zevende keer een handje heilig gras opeten. Zo doet hij dat, weet ze, voordat hij de trofee in de lucht steekt.”Ik heb geen woorden voor wat deze trofee voor me betekent”, sprak Djokovic, welbespraakt als altijd. “Dit zal altijd het mooiste toernooi in mijn hart bleven. Toen ik klein was en op een berg woonde in Servië zag ik Sampras in 1992 Wimbledon winnen. Die dag vroeg ik mijn ouders een racket voor me te kopen.”Acht finales en zeven titels is Djokovic inmiddels verder. Sterker, op het Centre Court heeft Djokovic sinds 2013 al niet meer verloren. “Elke keer krijgt het meer betekenis. Ik voel me gezegend.”‘Novak is een soort god…’In een turbulente finale, waarin tegenstander Nick Kyrgios zic …
Lees verder…….

Written By
Sky