x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jumbo-baas Plugge: ’De resultaten zijn goed, maar het proces is verstoord’

Jumbo-baas Plugge: ’De resultaten zijn goed, maar het proces is verstoord’
  • PublishedJuly 11, 2022

PremiumHet beste van De Telegraaf’Ze zijn écht nog niet van ons af’CHÂTEL – Het was een turbulente eerste Tour-week voor Jumbo-Visma, dat van de ene in de andere emotie geslingerd werd. De fabuleuze en onvermoeibare Wout van Aert bezorgde de Nederlandse topploeg twee ritzeges, en als hij Parijs haalt, staat Van Aert daar in de groene trui op het eindpodium. Ploegbaas Richard Plugge genoot van de Superbelg, maar ook de manier waarop de andere twee kopmannen Jonas Vingegaard en Primoz Roglic zich terugknokten na de pech die ze kenden. „De resultaten zijn goed, maar het proces is verstoord”, maakte Plugge de tussenbalans op. …
Lees verder…….

Written By
Larry