x
Thesportsnewz
Uncategorized

Roord na ophef over opmerkingen Parsons: ‘Hij weet dat het een lachertje is’

Roord na ophef over opmerkingen Parsons: ‘Hij weet dat het een lachertje is’
  • PublishedJuly 14, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Lars van Soest1 uur geleden in VOETBALKopieer naar clipboardJill Roord tijdens het duel met Portugal.Ⓒ ANP/HHLEIGH – Jill Roord kreeg woensdag na afloop van de EK-zege van Nederland op Portugal (3-2) amper vragen over haar optreden. Het ging vooral over haar opmerkingen over bondscoach Mark Parsons. Na afloop gaven speelster en trainer elkaar op het veld, na kort oogcontact, een boks om de overwinning te vieren. Met diverse andere internationals knuffelde Parsons. De 25-jarige Roord verklaarde in de mixed zone, mét mondkapje, dat ze zich van geen kwaad bewust is.
Lees verder…….

Written By
Brandy