x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Dembélé blijft na lang onderhandelen toch bij FC Barcelona

Transfernieuws: Dembélé blijft na lang onderhandelen toch bij FC Barcelona
  • PublishedJuly 14, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.DONDERDAG 14 JULINederlandse voetbaltiener Ohio tekent bij Standard Luik12:00 uur Noah Ohio zet zijn voetballoopbaan voort bij het Belgische Standard Luik. De Nederlandse tiener komt over van RB Leipzig en heeft in Luik een contract voor vier seizoenen ondertekend. Ohio (19) voetbalde in de jeugd bij FC Almere, maar werd al op zijn twaalfde weggeplukt door Manchester United.In Engeland stapte hij nog in de jeugd over naar Manchester City, in het seizoen 2019-2020 belandde hij bij Leipzig dat hem achtereenvolgens verhuurde aan Vitesse en Austria Wien. Bij die laatste club kwam Ohio het afgelopen seizoen tot dertig competitieduels waarin hij vijf keer scoorde.Ohio kwam in nationale jeugdteams zowel voor Nederland als Engeland uit.Dembélé blijft na lang onderhandelen toch bij FC Barcelona11:47 uur Ousmane Dembélé voetbalt ook de komende twee seizoenen bij FC Barcelona. Het contract van de Franse aanvaller liep af en een nieuwe verbintenis liet lang op zich wachten, tot irritatie van de club.Trainer Xavi liet hem tijdens de vorige transferperiode in januari zelfs buiten de selectie omdat Dembélé niet wilde bijtekenen. De snelle buitenspeler liet daarop op sociale media weten dat hij „niet toe zou geven aan chantage.”Dembélé (25) wer …
Lees verder…….

Written By
Brandy