x
Thesportsnewz
Uncategorized

Leeuwinnen moeten groep winnen om Frankrijk te ontlopen

Leeuwinnen moeten groep winnen om Frankrijk te ontlopen
  • PublishedJuly 15, 2022

Al na 6 minuten kopte Kadidiatou Diani de 1-0 binnen voor Frankrijk. Na ruim een half uur maakte Janice Cayman verrassend gelijk. Toch ging Frankrijk met een voorsprong rusten. Griedge Mbock Bathy maakte de 2-1, ook met het hoofd. In de slotminuten miste Wendie Renard een strafschop voor Frankrijk. Tegenstander in de kwartfinale wordt de nummer twee van de groep waar de Oranje Leeuwinnen deel van uitmaken.Italië pakte eerder op de avond in de tweede wedstrijd in deze groep het eerste punt. In Manchester speelde het land gelijk tegen IJsland, 1-1. Al na 3 minuten kwam IJsland op voorsprong door Karólína Lea Vilhjálmsdóttir. Valentina Bergamaschi maakte na iets meer da …
Lees verder…….

Written By
Brandy