x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Nistelrooy wordt veel wijzer van verloren oefenduel met Villarreal

Van Nistelrooy wordt veel wijzer van verloren oefenduel met Villarreal
  • PublishedJuly 17, 2022

Tegen de Spaanse halve finalist in de Champions League kwam aan het licht dat Ibrahim Sangaré nog moet wennen aan zijn nieuwe rol. In het PSV van Roger Schmidt was de Ivoriaan een van de twee verdedigende middenvelders. Dat verschafte hem ruimte om door te jagen op de bal.Punt naar achterenDie gelegenheid heeft hij nu eigenlijk niet. Van Nistelrooy laat PSV met de punt naar achteren voetballen. Sangaré is de enige verdedigende middenvelder. Dat vergt de nodige aanpassing van de speler, zeker als de tegenstander – zoals Villarreal – met vier middenvelders speelt. „Hij moet wennen aan de dingen die nu van hem gevraagd worden”, verklaarde Van Nistelrooy.Die was blij dat PSV in deze fase van de voorbereiding al een tegenstander van het formaat Villarreal …
Lees verder…….

Written By
Brandy