x
Thesportsnewz
Uncategorized

Vitesse versterkt zich met Ryan Flamingo

Vitesse versterkt zich met Ryan Flamingo
  • PublishedJuly 17, 2022

Flamingo heeft inmiddels afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij Sassuolo en meldt zich morgen voor de medische keuring en afronding van zijn overgang.Flamingo, die nog tot medio 2025 onder contract staat bij Sassuolo, is enkele jaren geleden door de Italiaanse club gescout in de jeugd van Almere City. Afgelopen seizoen heeft Flamingo veel indruk gemaakt in de Primavera, de Italiaanse beloftencompetitie, waarin hij als verdediger maar liefst veertienmaal doel trof. Daarmee vestigde hij een record in de Primavera. Het record stond op naam van niemand minder dan Marco Materazzi, die er als verdediger twaalf maakte in de Primavera.Flamingo is de vierde defensieve versterking voor Vitesse, …
Lees verder…….

Written By
Brandy