x
Thesportsnewz
Uncategorized

Leeuwinnen vol hoop ondanks pover spel: ’Frankrijk geen toernooiploeg’

Leeuwinnen vol hoop ondanks pover spel: ’Frankrijk geen toernooiploeg’
  • PublishedJuly 18, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafNederland rolt dankzij jonkies strompelend knock-outfase inSHEFFIELD – Het kwam in de geschiedenis van het EK nog niet voor dat een titelverdediger de groepsfase niet overleefde, maar de Oranje Leeuwinnen kwamen zondag behoorlijk dicht bij een historische uitschakeling. Dankzij een geflatteerde 4-1 zege op Zwitserland, die pas in de slotfase tot stand kwam, mag Nederland zich als nummer 2 van Groep C toch opmaken voor de kwartfinale. Gezien het povere spel wacht Mark Parsons en zijn spelers een hels karwei tegen het sterke Frankrijk. Al zijn de wonderen de wereld nog niet uit, zoals Vivianne Miedema eerder al zei. Het valt te hopen dat de topspits binnenkort negatief test en weer kan aansluiten. …
Lees verder…….

Written By
Brandy