x
Thesportsnewz
Uncategorized

Rampdag Jumbo-Visma in Tour: ’Gemoedstoestand is niet al te best’

Rampdag Jumbo-Visma in Tour: ’Gemoedstoestand is niet al te best’
  • PublishedJuly 18, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafWielerformatie verliest Kruijswijk en Roglic, maar: ’Van Aert is een knecht die voor drie kan rijden’CARCASSONNE – Jumbo-Visma dacht alle pech in de vermaledijde kasseienrit wel gehad te hebben, maar in deze Ronde van Frankrijk blijft de Nederlandse ploeg weinig bespaard. In de ochtend kwam de mededeling dat de gehavende Primoz Roglic zijn rugnummer 11 inleverde. Een verlies waarop bij de ploeg werd gerekend, maar wat er daarna in de vijftiende rit gebeurde, was een volgende dikke streep door de Tour-rekening van de onfortuinlijke Nederlandse ploeg. „Hoe het is met de gemoedstoestand?”, herhaalde ploegleider Grischa Niermann de vraag. „Niet al te best.” …
Lees verder…….

Written By
Larry