x
Thesportsnewz
Uncategorized

Geraint Thomas als lachende derde in Tour? ’Je moet blijven geloven’

Geraint Thomas als lachende derde in Tour? ’Je moet blijven geloven’
  • PublishedJuly 19, 2022

Vergeet niet dat Ineos (voorheen Sky) van de laatste tien edities liefst zevenmaal het geel naar Parijs bracht, dus die weten als geen ander hoe je dat doet. In 2018 was dat Thomas, die het jaar erop tweede werd achter zijn afwezige ploeggenoot Egan Bernal. De 36-jarige Welshman laat zien dat hij nog altijd een hoog niveau haalt, al is wel duidelijk dat hij zijn karretje aanhaakt, in plaats van dat hij zelf in staat is de aanval te kiezen. „Als Jonas en Tadej gaan, heeft het voor mij geen zin om te volgen. Zij zijn veel explosiever, en ik moet het meer van een geleidelijk tempo hebben. Maar daar ben ik wel al ver mee gekomen.”Er wordt gesproken over een mogelijk pact tussen Ineos en UAE Emirates van Pogi. Thomas: „Als er een sit …
Lees verder…….

Written By
Larry