x
Thesportsnewz
Uncategorized

LIVE Grote groep met Eekhoff en Van Aert krijgt de ruimte

LIVE Grote groep met Eekhoff en Van Aert krijgt de ruimte
  • PublishedJuly 19, 2022

De Sloveen van UAE Team Emirates rijdt momenteel in het wit. Het geel is in handen van Jonas Vingegaard, de Deen van Jumbo-Visma. De Belg in die ploeg, Wout van Aert, heeft het groen stevig om zijn schouders. Ondertussen heeft Simon Geschke, de Duitser van Cofidis, nog steeds de bolletjestrui in zijn bezit.OverzichtDe winnaar van de Tour van dit jaar zal van alle markten thuis moeten zijn, aangezien de organisatie een zeer gevarieerd parcours heeft uitgetekend. Hieronder vind je een overzicht van wat de renners de komende weken allemaal te wachten staat.Bekijk hieronder alle nog te verrijden etappes:Etappe 16: Carcassonne – FoixWanneer: dinsdag 19 juli, start om 12.30 uur, aankomst omstreeks 17.10 uurAfstand: 179 kilometerType: overgangsetappeEén van de negen ritten in het middengebergte die deze Grande Boucle kent. Een overgangsrit naar de echte Pyreneeëncols, m …
Lees verder…….

Written By
Larry