x
Thesportsnewz
Uncategorized

De Ligt mede op advies van Van Gaal naar Bayern München

De Ligt mede op advies van Van Gaal naar Bayern München
  • PublishedJuly 20, 2022

In Zuid-Duitsland tekent De Ligt een contract voor vijf jaar. Hij werd daar dinsdagochtend al gespot in een Bayern-trainingsshirt. Met de transfer is er een bedrag van om en nabij de 80 miljoen euro gemoeid.De Ligt koos mede op advies van bondscoach Louis van Gaal voor Bayern als nieuwe werkgever. Dat zei de verdediger tegenover Bild. „In het begin van de zomer heb ik mijn toekomst al besproken met Van Gaal”, aldus De Ligt. „Hij had alleen maar goede woorden voor deze club. Hij prees de filosofie van Bayern München en zei tegen me: als je naar Bayern gaat, zul je het daar geweldig vinden.”Van Gaal was van 2009 tot 2011 trainer van Bayern München.De 22-jarige De Ligt kijkt uit naar de samenwerking …
Lees verder…….

Written By
Brandy