x
Thesportsnewz
Uncategorized

Speelt Tadej Pogacar een sluw spel in de Tour?

Speelt Tadej Pogacar een sluw spel in de Tour?
  • PublishedJuly 21, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafVingegaard moet ritzege aan titelverdediger laten, maar brengt geel dichter bij ParijsPEYRAGUDES – Tadej Pogacar stak zijn armen in de lucht na zijn derde ritzege, en tegelijk schudde Jonas Vingegaard achter hem zijn hoofd. De Deen hoopte zijn rivaal eindelijk eens te kloppen in een sprint-a-deux, maar op explosiviteit moest hij opnieuw zijn meerdere erkennen in de Sloveen. Toch zal de kopman van Jumbo-Visma zich de morele winnaar voelen, want Pogi kon hem in de strijd om het geel weer geen klap uitdelen. Na de zeventiende Tour-rit blijft wel de vraag hangen: speelt Pogacar een sluw spel? …
Lees verder…….

Written By
Larry