x
Thesportsnewz
Uncategorized

Viervoudig winnaar Chris Froome verlaat Tour vanwege corona

Viervoudig winnaar Chris Froome verlaat Tour vanwege corona
  • PublishedJuly 21, 2022

„Helaas, Froome zal de start van etappe 18 niet meemaken, omdat uit een test die kort voor de start is gedaan, is gebleken dat Chris covid heeft opgelopen. De overige IPT-renners testten allemaal negatief en zijn klaar om te racen”, meldt de ploeg op social media.Israel Premier Tech verloor eerder wel al twee andere renners: Jakob Fuglsang en Simon Clarke, laatstgenoemde won net als Hugo Houle een etappe voor de Israëlische ploeg. Froome zelf werd op Alpe d’Huez derde, wat zijn beste prestatie was in jaren, en stond 26e in het algemeen klassement.Eerder werd al bekend dat ook de Spanjaard Imanol Erviti en de Italiaan Damiano Caruso niet verder kunnen vanwege een coronabesmetting. Dat maakten hun ploegen, respectievelijk Movistar en Bahrain Victorious, bekend.Telesport nieuwsbriefDagelijks het be …
Lees verder…….

Written By
Larry