x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ongevaccineerde Djokovic heeft hoop op deelname US Open al bijna opgegeven

Ongevaccineerde Djokovic heeft hoop op deelname US Open al bijna opgegeven
  • PublishedJuly 22, 2022

NOS Sport•vandaag, 10:44″De kans dat ik een wildcard krijg voor het Croatian Open en het toernooi win, acht ik op dit moment groter dan dat Novak mee mag doen aan de US Open.”Goran Ivanisevic, de coach van Novak Djokovic, laat er geen twijfel over bestaan dat hij behoorlijk pessimistisch is over de eventuele deelname van zijn pupil aan de laatste grandslamtoernooi van het jaar.En hoewel Ivanisevic al eens de finale van de Croatian Open in Umag haalde, is een wildcard voor de editie die zaterdag begint een utopie. De Kroaat die begin deze eeuw op memorabele wijze met een wildcard Wimbledon wist te winnen, is inmiddels 50 jaar oud.AFPNovak DjokovicKortom: het kamp-Djokovic gaat ervan uit dat de tennisser thuis op de bank voor de tv zal zitten als eind augustus de US Open begint. Na de Australian Open lijkt de Serviër derhalve voor de tweede keer dit jaar een grandslamtoernooi te gaan missen vanwege zijn weigering om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.Enige uitweg is versoepeling coronaregelsWant net als een half jaar geleden in Australië krijgen reizigers geen toegang tot de Verenigde Staten zonder geldig vaccinatieb …
Lees verder…….

Written By
Sky