x
Thesportsnewz
Uncategorized

SD Worx rijdt eerste etappe Tour Femmes in door Amy Pieters ontworpen tenue

SD Worx rijdt eerste etappe Tour Femmes in door Amy Pieters ontworpen tenue
  • PublishedJuly 23, 2022

Tijdens de eerste etappe rijden de ploeggenoten van Pieters bij de ploeg SD Worx in een speciaal tenue rond. De kleding is ontworpen door de wielrenster zelf.„Voor haar ongeluk was Amy al bezig met het ontwerpen van haar eigen wielerkledingcollectie”, zegt teammanager Danny Stam. „Het is een eer voor ons als team om deze kleding te presenteren tijdens de eerste etappe van de Tour de France Femmes in Parijs. We zijn de internationale wielerunie UCI, de verschillende nationale federaties en Tour-organisator ASO zeer dankbaar om dit mogelijk te maken.”SD Worx staat zondag met een van de sterkste ploegen aan het vertrek voor de achtdaagse koers. De twee Nederlandse renners Demi Vollering en Chantal van den Broek-Blaak worden geflankeerd door de Belgische Lotte Kopecky, de Zwitserse Marlen Reusser, d …
Lees verder…….

Written By
Larry