x
Thesportsnewz
Uncategorized

Superieur Jumbo-Visma zet tanden in tijdrit twee jaar na rampscenario

Superieur Jumbo-Visma zet tanden in tijdrit twee jaar na rampscenario
  • PublishedJuly 23, 2022

PremiumHet beste van De Telegraaf’Bij Jonas Vingegaard dachten ze dat er iets fout was gegaan’CAHORS – Al zou de voorsprong van Jonas Vingegaard tien minuten zijn geweest, dan nog was de voorbereiding op de allesbeslissende tijdrit met militaire precisie gegaan. Het gat van 3.26 ten opzichte van Tadej Pogacar is geruststellend, maar bij Jumbo-Visma bonst almaar het rampscenario van 2020 door het hoofd. Pogi vermorzelde destijds Primoz Roglic met een verschil van 1.56, om daarmee de Tour de France op zijn naam te schrijven. Daarom is dit voor niemand bij de ploeg een etappe om onbezorgd achterover te leunen. Integendeel, dit is voor Jumbo-Visma de belangrijkste dag van deze Tour. …
Lees verder…….

Written By
Larry