x
Thesportsnewz
Uncategorized

Fans eren Maradona met berichten die via satelliet de ruimte in worden gestuurd

Fans eren Maradona met berichten die via satelliet de ruimte in worden gestuurd
  • PublishedJuly 24, 2022

„We houden van je en zullen je voor altijd herinneren, nu en in de toekomst. Hou je goed Diego”, vertelde fan Enrique Trincado aan AFP nadat hij zijn boodschap liet opnemen op de Moron-luchtbasis, zo’n 40 kilometer ten westen van Buenos Aires.De Uruguayaanse journalist Victor Hugo Morales is de peetvader van het project. Morales bracht verslag uit van de kwartfinale tussen Engeland en Argentinië op het WK van 1986 in Mexico toen Maradona voor de tweede keer scoorde tegen de Britten. Mede door zijn prestaties won het Zuid-Amerikaanse land de wereldbeker, waardoor Maradona nog beroemder werd.Cosmic KiteDe naam ’Cosmic Kite’ verwijst naar de bijnaam die de Uruguayaanse journalist aan Maradona gaf. „Van welke planeet kom jij?”, riep de journalist in zijn microfoon toen de voormalige aanvoerder van A …
Lees verder…….

Written By
Brandy