x
Thesportsnewz
Uncategorized

Pogacar legt zich neer bij verlies: ’Ik kom hongerig terug’

Pogacar legt zich neer bij verlies: ’Ik kom hongerig terug’
  • PublishedJuly 24, 2022

Hij kijkt al vooruit naar de Ronde van Frankrijk van volgend jaar, waarin hij het beter wil doen. „Ik zie een grote tegenstander in Jonas Vingegaard, die ik dit jaar niet kon verslaan. Ik kijk al naar de volgende Tour waarin ik me wil verbeteren.”Rollen omgedraaidPogacar won de afgelopen twee edities van de Tour. Hij deed dat in 2020 door op de voorlaatste dag de gele leiderstrui over te nemen van zijn landgenoot Primoz Roglic. In de Tour van vorig jaar maakte hij zijn favorietenrol helemaal waar en werd Vingegaard op afstand tweede. In deze Tour waren de rollen vanaf de elfde etappe naar de Col du Granon omgedraaid.In die rit heeft Pogacar fouten gemaakt, gaf hij toe. „Ik was uitgeput omdat ik achter iedereen aan wilde springen en daardoor werd het op de slotklim te zwaar. Daarnaast stuitten we ook op een heel sterke ploeg die praktisch foutloos was, en hadden we pech …
Lees verder…….

Written By
Larry