x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Anita blijft bij RKC Waalwijk

Transfernieuws: Anita blijft bij RKC Waalwijk
  • PublishedJuly 25, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.ZONDAG 24 JULIVurnon Anita: nog een jaar bij RKC Waalwijk22.34 uur: Vurnon Anita (33) plakt er nog een jaar aan vast bij RKC Waalwijk. De oud-international zette voor de derde keer op rij zijn handtekening onder een eenjarig contract bij de Waalwijkse club. Daar hield hij een paar jaar geleden zijn conditie op peil. Daar vloeide de eerste verbintenis van een jaar uit voort. Anita is opgeleid bij Ajax en speelde bij Newcastle United, Leed United, Willem II en CSKA Sofia.’Chelsea en Manchester United dingen naar handtekening Dumfries’17.37 uur: Volgens La Gazzetta dello Sport zou Erik ten Hag interesse hebben om Denzel Dumfries toe te voegen aan de selectie van Manchester United. De rechtsback staat onder contract bij Inter Milaan, maar die club zou de financiële ruimte die een transfer van de Nederlander zou opleveren meer dan goed kunnen gebruiken.Ten Hag moet volgens het Italiaanse sportmedium oppassen voor Chelsea, dat de Oranje-international ook graag zou willen inlijven.Mertens na bijna tien jaar weg bij Napoli12:31 uur Dries Mertens vertrekt bij Napoli. De Italiaanse club bedankt de 35-jarige Belg zondag via sociale media voor de vele doelpunten die hij voo …
Lees verder…….

Written By
Brandy