x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Oranje-international Casparij naar Engelse club Manchester City

Transfernieuws: Oranje-international Casparij naar Engelse club Manchester City
  • PublishedJuly 26, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.DINSDAG 26 JULIBayern München neemt 17-jarige spits Tel over van Stade Rennes13.57 uur: Bayern München neemt de 17-jarige spits Mathys Tel over van Stade Rennes. Naar verluidt betaalt de Duitse kampioen maximaal 30 miljoen euro voor de Franse jeugdinternational. Tel werd dit jaar als aanvoerder Europees kampioen met Frankrijk Onder 17.Bij Stade Rennes speelde Tel afgelopen seizoen mee in zeven competitiewedstrijden, allemaal als invaller na de 70e minuut. In de nationale jeugdteams Onder 18 en Onder 17 scoorde Tel tien keer in vijftien wedstrijden.Bayern versterkte zich deze transferperiode ook al met Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sadio Mané.Oranje-international Casparij naar Engelse club Manchester City13.05 uur: Voetbalster Kerstin Casparij verruilt FC Twente voor Manchester City. De 21-jarige international, die deel uitmaakte van de Nederlandse selectie op het EK in Engeland, ondertekende een contract voor drie jaar bij de Engelse topclub. Casparij speelde twee seizoenen voor FC Twente, daarvoor kwam ze uit voor sc Heerenveen.De dertienvoudig international werd met de club uit Enschede twee keer kampioen. Ze won met FC Twente vorige maand ook de Eredivisie Cup. Casparij had op het EK zaterdag als link …
Lees verder…….

Written By
Brandy