x
Thesportsnewz
Uncategorized

Neymar in oktober voor de rechter wegens fraude bij transfer

Neymar in oktober voor de rechter wegens fraude bij transfer
  • PublishedJuly 27, 2022

De Braziliaanse vedette, zijn ouders en de voormalige voorzitters van FC Barcelona, Sandro Rosell en Josep Maria Bartomeu, worden beschuldigd van corruptie. De twee voorzitters zijn ook aangeklaagd voor fraude in de zaak, die van 17 tot en met 31 oktober voor de rechter komt.KlachtDe zaak kwam aan het licht na een klacht van investeringsmaatschappij DIS, die 40 procent van de transferrechten bezat en zich beklaagde over de inkomsten toen het werkelijke transferbedrag bekend werd. Barcelona bleek veel meer te hebben betaald dan de 57 miljoen die het aanvankelijk als transfersom noemde. Er bleken tientallen miljoenen extra te zijn overgemaakt naar een maatschappij waarvan Neymars vader eigenaar is. Volgens de Spaanse aanklager werd er minstens 83,3 miljoen euro betaald.Twee jaar celDe Spaanse justitie eiste ee …
Lees verder…….

Written By
Brandy