x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Pogba ruim een maand aan de kant bij Juventus

Sport Kort: Pogba ruim een maand aan de kant bij Juventus
  • PublishedAugust 3, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Juventus vijf weken zonder geblesseerde Pogba23.23 uur: Juventus kan de komende vijf weken niet beschikken over Paul Pogba. De Franse middenvelder, die deze zomer terugkeerde bij de club uit Turijn, heeft een blessure aan zijn rechterknie.Een operatie is niet noodzakelijk, meldt Juventus. De deelname van Pogba aan het WK in november in Qatar is daardoor niet in gevaar. Pogba speelde de voorbije zes seizoenen voor Manchester United, dat in 2016 zo’n 105 miljoen euro aan Juventus betaalde om hem over te nemen.Kyrgios slaat Laver Cup over voor tijd met familie20.22 uur: De Australische tennisser Nick Kyrgios doet dit jaar niet mee aan de Laver Cup. De nummer 63 van de wereld zegt tijd met zij …
Lees verder…….

Written By
Brandy