x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Bakkali duikt op bij RKC Waalwijk

Transfernieuws: Bakkali duikt op bij RKC Waalwijk
  • PublishedAugust 3, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.WOENSDAG 3 AUGUSTUSZakaria Bakkali voor jaar bij RKC Waalwijk13.40 uur: WAALWIJK Voormalig PSV-wonderkind Zakaria Bakkali is verrassend opgedoken bij RKC Waalwijk. De inmiddels 26-jarige Belgische aanvaller was transfervrij na het aflopen van zijn contract bij Anderlecht en heeft tot medio 2024 getekend in Waalwijk.Negen jaar geleden maakte Bakkali een stormachtige entree in de hoofdmacht van PSV, maar hij wist zijn belofte nooit in te lossen. In 2015 vertrok Bakkali naar Valencia. Via Deportivo La Coruna kwam hij bij Anderlecht terecht, maar daar wist hij ook niet aan de verwachtingen te beantwoorden. RKC Waalwijk geeft hem nu de kans zijn carrière nieuw leven in te blazen.,,Het talent van Zakaria staat buiten kijf en het is een belangrijke pijler binnen deze club om hiermee aan de slag te gaan. Wij als RKC Waalwijk bieden hem graag deze kans en hij is erop gebrand om zijn kwaliteiten te laten zien”, aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld.Aanvoerder Van Beek verlengt bij Heerenveen12.15 uur: sc Heerenveen heeft het contract van Sven van Beek opengebroken en verlengd. De 28-jarige verdediger tekende een overeenkomst die hem tot de zomer van 2025 aan de Friese club verbindt.De in Gouda geboren voetballer kwam vorig seizoen over van Willem …
Lees verder…….

Written By
Larry