x
Thesportsnewz
Uncategorized

Napoli-preses De Laurentiis wil zijn spelers verbieden om Afrika Cup te spelen

Napoli-preses De Laurentiis wil zijn spelers verbieden om Afrika Cup te spelen
  • PublishedAugust 4, 2022

De Laurentiis liet deze week optekenen dat zijn club enkel nog nieuwe Afrikaanse spelers zal aantrekken, indien ze beloven dat ze niet zullen deelnemen aan de Afrika Cup, die plaatsvindt tijdens het seizoen. „Zwijg me over Afrikaanse (voetballers). Ik wens hen het beste, maar of ze doen met een ondertekend document afstand van deelname aan de Afrika Cup, of ze zijn nooit beschikbaar”, zei De Laurentiis tijdens een uitzending op de economische website Wall Street Italia. „Wij zijn de idioten die de salarissen betalen om hen voor anderen te laten spelen.”Tijdens de laatste editie van de Afrika Cup, in januari en februari, kon Napoli niet rekenen op verschillende basisspelers. Onder hen de Senegalese verdediger Koulibaly, die deze zomer verkaste naar Chelsea. Koul …
Lees verder…….

Written By
Brandy