x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zerrouki hoopt dat FC Twente hem naar Feyenoord laat gaan

Zerrouki hoopt dat FC Twente hem naar Feyenoord laat gaan
  • PublishedAugust 5, 2022

Dat vertelde de Algerijnse international na de 3-1 zege op FK Cukaricki in de derde voorronde van de Conference League ,,Feyenoord zie ik als een stap omhoog. Het is een grotere club en ze spelen Europa League. Ik denk met de omstandigheden daar dat ik kan doorgroeien tot een betere speler. Het is aan de clubs om eruit te komen”, vertelde Zerrouki na de wedstrijd tegen RTL7.,,Elke voetballer heeft ambitie en wil een stap maken, dus ik hoop persoonlijk dat de club wil meedenken over mijn toekomst. Zoals iedereen heeft meegekregen gaat er een speler vertrekken, dus op die positie zien ze mij”, doelt hij op de Noor Fredrik Aursnes, die dicht bij een transfer naar Benfica is. Feyenoord ziet Zerrouki als …
Lees verder…….

Written By
Brandy