x
Thesportsnewz
Uncategorized

Juventus en Atlético schrappen vanwege onrust oefenduel Tel Aviv

Juventus en Atlético schrappen vanwege onrust oefenduel Tel Aviv
  • PublishedAugust 6, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Juventus en Atlético schrappen vanwege onrust oefenduel Tel Aviv13.48 uur: Juventus en Atlético Madrid hebben de oefenwedstrijd in Tel Aviv geschrapt vanwege „de huidige situatie” in het land. De vriendschappelijke wedstrijd zou later zaterdag worden gespeeld in het Bloomfield Stadion in de Israëlische stad.Israëlische gevechtsvliegtuigen voerden vrijdag luchtaanvallen uit op de Gazastrook en Palestijnen vuurden zaterdag raketten af op Israël. De onrust in Gaza begon afgelopen week na de aanhouding door Israël van twee hooggeplaatste leden van Islamitische Jihad.Juventus begint op 15 augustus aan de Serie A met een wedstrijd tegen Sassuolo. Atlético trapt dezelfde dag af in La Liga met een uitduel tegen Getafe.Zverev meldt d …
Lees verder…….

Written By
Larry