x
Thesportsnewz
Uncategorized

Live Eredivisie: Volendam nu naast FC Groningen

Live Eredivisie: Volendam nu naast FC Groningen
  • PublishedAugust 7, 2022

FC Volendam en FC Groningen openen om 12.15 uur de voetbalzondag in de Eredivisie.Volg het duel via ons scorebord met de doelpuntenmakers, tussenstanden en uitgebreide statistieken.Enkele dagen na zijn komst naar FC Volendam heeft Carel Eiting direct een basisplaats gekregen in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. De 24-jarige middenvelder, transfervrij overgekomen van de Engelse club Huddersfield Town, staat om 12.15 uur aan de aftrap tegen FC Groningen.Bij FC Groningen heeft de Noorse spits Jørgen Strand Larsen een basisplaats, ondanks interesse van enkele buitenlandse clubs. Groningen wil de topscorer van vorig seizoen (veertien goals) niet meer laten gaan.ZATERDAGDost met twee treffers verantwoordelijk voor punt FC UtrechtVolg het duel via ons scorebord met de doelpuntenmakers, tussenstanden en uitgebreide statistieken:PSV neemt ’horde’ Emmen eenvoudigVolg het duel via ons scorebord met de doelpuntenmakers, tussenstanden en uitgebreide statistieken:SC Cambuur verslikt zich in teruggekeerd ExcelsiorVolg het duel via ons scor …
Lees verder…….

Written By
Brandy