x
Thesportsnewz
Uncategorized

Benoot kwartier buiten westen na doodsmak: ’Blij dat ik het kan navertellen’

Benoot kwartier buiten westen na doodsmak: ’Blij dat ik het kan navertellen’
  • PublishedAugust 10, 2022

Om zijn topvorm uit de Clasica San Sebastian te consolideren, trok Benoot naar Livigno. „Ik weet uit ervaring dat ik met de juiste focus die conditie kan doortrekken tot het einde van het jaar. Daarom trok ik naar Livigno. Niet om er zot veel te gaan trainen, maar gewoon om me goed voor te bereiden op het laatste deel van het jaar.”Een verstrooide chauffeur dwarsboomde maandag die plannen. „Ik was aan het dalen en reed op een lang recht stuk”, doet Benoot zijn verhaal. „Ik reed niet eens zo snel. Ik ben gaan terugkijken, ik haalde iets van een 67 km/u. Plotseling stak die auto een parking over. Heeft hij niet gekeken of dacht hij dat hij nog snel over kon, ik weet het niet. Ik …
Lees verder…….

Written By
Larry