x
Thesportsnewz
Uncategorized

Nummer 1 van de wereld Medvedev meteen onderuit tegen Kyrgios

Nummer 1 van de wereld Medvedev meteen onderuit tegen Kyrgios
  • PublishedAugust 11, 2022

Kyrgios won vorige week het toernooi van Washington. Dat was zijn eerste toernooi sinds hij in juli de finale van Wimbledon verloor van Novak Djokovic.Medvedev was de titelverdediger op het masterstoernooi. Vorig jaar pakte de Rus de titel in Canada door de Amerikaan Reilly Opelka in de finale te verslaan.Medvedev won vorige week zijn eerste titel van 2022 in Los Cabos in Mexico. In Montreal had hij een bye in de eerste ronde en met de Australiër een sterke tegenstander in de tweede ronde. De Rus won de eerste set nog wel in de tiebreak, maar raakte meteen in de tweede zijn opslagbeurt kwijt. Die achterstand kon hij niet meer goedmaken.In de derde set ging het gelijk op en kreeg Medvedev meteen kansen op een break. Kyrgios overleefde die en won op 2-2 vervolgens vier games op rij.„Dit is de vierde keer dat we tegen elk …
Lees verder…….

Written By
Brandy