x
Thesportsnewz
Uncategorized

Turnster Naomi Visser bij EK voorlopig op eerste plek in meerkamp

Turnster Naomi Visser bij EK voorlopig op eerste plek in meerkamp
  • PublishedAugust 11, 2022

De 20-jarige Visser kwam in München in de meerkamp tot een totaalscore van 53,265 punten. Daarmee bleef ze de Duitse turnsters Kim Bui (52,999) en Emma Malewski (52,032) voor. Vera van Pol en Tisha Volleman noteerden respectievelijk de vierde en zesde score.De meerkampwedstrijd in Duitsland geldt ook direct als finale, wat inhoudt dat de meerkampmedailles vanavond al worden uitgereikt. Er volgen nog drie subdivisies, waarna bekend wordt waar de Nederlandse turnsters eindigen.NederlandDe wedstrijd van donderdag geldt tevens als kwalificatie voor de teamfinale van zaterdag, waarvoor de beste acht landen zich plaatsen. Ook kunnen turnsters zich plaatsen voor de toestelfinales (top acht per toestel, maximaal twee per land).Visser zette in München voorlopig de hoogste scores neer op zowel brug (14,266) en vloer (13,633). Volleman staat met 13,00 voorlopig tweede op vloer.Reactie …
Lees verder…….

Written By
Brandy