x
Thesportsnewz
Uncategorized

Twee zilveren roeimedailles voor Nederland, brons voor Clevering en Meester

Twee zilveren roeimedailles voor Nederland, brons voor Clevering en Meester
  • PublishedAugust 13, 2022

De olympisch kampioen was een klasse apart in een tijd van 7.14,85. Youssifou en De Jong gaven net geen 7 seconden toe op Ancuta Bodnar en Simona Radis. Italië eindigde als derde.Eerder was er in München al zilver voor Nederland in de dubbelvier bij de vrouwen en de vier zonder bij de mannen. Ymkje Clevering en Veronique Meester pakten het brons in de twee zonder.Vrouwen in dubbelvier veroveren zilverDe vrouwen in de dubbelvier hebben bij de Europese kampioenschappen roeien in München het zilver veroverd. De boot met een nieuwe jonge ploeg moest alleen Groot-Brittannië voorlaten.Het verschil was groot. De Britse vrouwen zetten een tijd neer van 6.49,21. Bente Paulis, Nika Vos, Tessa Dullemans en Ilse Kolkman passeerden de finishlijn na 6 minuten en 52,52 seconden. Het brons ging naar Oekraïne.Clevering en Meester pakken brons in twee zonderYmkje Clevering en Veronique Meester hebben tijdens de E …
Lees verder…….

Written By
Brandy