x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Gerwen pakt titel in Australië: ’Ik ben geen loser’

Van Gerwen pakt titel in Australië: ’Ik ben geen loser’
  • PublishedAugust 14, 2022

,,Ik ben een winnaar, geen loser”, aldus Van Gerwen. ,,Natuurlijk, ben ik er ziek van als ik verlies, maar ik ben een winnaar en houd van het winnen van prijzen. Ik ben blij dat ik weer op het juiste spoor zit.”De 33-jarige Brabander had in de halve finale de Engelsman Joe Cullen met 7-5 geklopt. Van Gerwen gooide toen al zijn dubbels raak. In de finale tegen Price, de wereldkampioen van 2021 die in de halve finale de Australiër Gordon Mathers met 7-1 overklaste, had de Nederlander aanvankelijk heel wat meer moeite om de dubbels te raken. Bij een achterstand van 4-2 gooide ‘Mighty Mike’ een score van 140 uit. Het bleek de ommekeer in de partij.Enkele weken geleden bereikte Van Gerwen de finale van de US Masters in New York, ook onderdeel van de World Series of Darts. …
Lees verder…….

Written By
Larry