x
Thesportsnewz
Uncategorized

Cincinnati loopt uit voor Serena Williams, maar ziet een schim van de tenniskampioene

Cincinnati loopt uit voor Serena Williams, maar ziet een schim van de tenniskampioene
  • PublishedAugust 17, 2022

Pro ShotsNOS Sport•vandaag, 10:44Serena Williams heeft in Cincinnati weinig plezier kunnen beleven aan haar afscheidstournee. De Amerikaanse, die vrijwel zeker na de US Open haar imposante tennisloopbaan beëindigt, won in de eerste ronde slechts vier games tegen Emma Raducanu: 4-6, 0-6.Het verschil tussen de 19-jarige Raducanu en de 40-jarige Williams was in de eerste set niet eens zo groot, maar de regerend US Open-kampioene was op de belangrijke momenten de betere speelster.Osaka en Dimitrov aandachtig toeschouwerDe ruim 11.000 toeschouwers in het uitverkochte stadion van Cincinnati, met onder anderen collegatennissers Naomi Osaka en Grigor Dimitrov op de tribune, zagen vervolgens dat het in de tweede set snel gedaan was met de 23-voudig grandslamkampioene.”We moeten nu vooral Serena eren voor alles wat ze in haar carrière heeft bereikt. Het was voor mij een voorrecht om de baan met haar te delen”, zei Raducanu na afloop.Serena Williams wenste na de wedstrijd geen interviews te geven, hoogstwaarschijnlijk om geen vragen te hoeven beantwoorden over haar naderende afscheid. De US Open begint op maandag 29 augustus.Ook Serena’s twee jaar oudere zus Venus Williams redde het niet in de eerste ronde in Cincinnati. De tienvoudig grandslamkampioene verloor met 7-5, 6-1 van de Tsjechische Karolina Plisková.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky