x
Thesportsnewz
Uncategorized

De Ligt twijfelgeval bij Bayern door handkwetsuur

De Ligt twijfelgeval bij Bayern door handkwetsuur
  • PublishedAugust 19, 2022

„Ik wil hem graag laten spelen, maar het is afwachten hoe het gaat”, zei Nagelsmann. De Ligt heeft één van de banden in een hand gescheurd en draagt voorlopig een soort spalk. „Als hij niet te veel pijn heeft, kan hij wellicht meedoen.”Aanvaller Serge Gnabry kampt opvallend genoeg met een vergelijkbare blessure, aan de pols. Verdediger Dayot Upamecano heeft een kuitblessure en vormt daardoor ook een twijfelgeval voor het duel met Bochum. In de eerste twee competitiewedstrijden kreeg de Fransman centraal achterin de voorkeur boven De Ligt.Nagelsmann zei ook dat de van Ajax overgekomen Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch, vooralsnog invallers, nog niet klaar zijn voor een basisplaats. „Ze hebben tijd nodig om te wennen aan alles. Op de training kunnen ze laten zien wat ze kunnen. Ik zet ze erin als ze 100 procen …
Lees verder…….

Written By
Brandy