x
Thesportsnewz
Uncategorized

Rekik reddende engel voor Sevilla

Rekik reddende engel voor Sevilla
  • PublishedAugust 20, 2022

Kort na de treffer van Rekik deelde de scheidsrechter twee rode kaarten uit na een opstootje aan de rand van het veld. Marcos Acuña van Sevilla en Jawad El Yamiq van Valladolid werden het veld afgestuurd wegens wangedrag. Sevilla staat na twee speelronden in de Spaanse LaLiga dertiende met 1 punt.Bekijk hier de uitslag, stand en het programma in La LigaTagliafico van schlemiel naar held in gewonnen duel LyonNicolas Tagliafico heeft met een doelpunt bijgedragen aan een thuiszege (4-1) van zijn nieuwe club Olympique Lyon op Troyes. De linksback uit Argentinië, deze zomer overgekomen van Ajax, maakte het tweede doelpunt van zijn ploeg.Nicolas Tagliafico (r.) speelt een bijzondere rol in Lyon vrijdagavond.Ⓒ AFPAlexandre Lacazette en Tete (twee keer) scoorden eveneens voor het elftal van trainer Peter Bosz. Tagliafico veroorzaakte ook de strafschop waaruit Florian Tardieu gelijkmaakte (1-1) voor de bezoekers. Olympique Lyon is na twee competitiewedstrijden nog zonder puntenverlies, n …
Lees verder…….

Written By
Brandy