x
Thesportsnewz
Uncategorized

Statistieken: Bittere ’thuiskomst’ Utrecht-spits Bas Dost in Emmen

Statistieken: Bittere ’thuiskomst’ Utrecht-spits Bas Dost in Emmen
  • PublishedAugust 21, 2022

Volg het duel via ons scorebord met de doelpuntenmakers, tussenstanden en uitgebreide statistiekenFC Emmen knokt zich in eigen huis langs UtrechtAfstandsschoten Cambuur nekken FortunaCambuur heeft op bezoek bij Fortuna Sittard ruim weten te winnen. De thuisploeg begon goed, met een treffer van Burak Yilmaz. Cambuur scoorde na rest echter vier keer, en alle goals vielen van buiten de zestien: 1-4.Vitesse afgedroogd door HeerenveenDe dramatische competitiestart van Vitesse duurt voort. In eigen huis verloren de Arnhemmers met liefst 0-4 van sc Heerenveen. Sidney van Hooijdonk was de grote man met drie treffers.Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.Het volledige programmaZaterdag16.30 uur: Vitesse – sc Heerenveen 0-418.45 uur: Fortuna Sittard – SC Cambuur21.00 uur: FC Emmen – FC UtrechtZondag12.15 uur: FC Groningen – Go Ahead Eagles14.30 uur: Sparta – Ajax16.45 uur: RKC Waalwijk – Fey …
Lees verder…….

Written By
Larry