x
Thesportsnewz
Uncategorized

Jerdy Schouten verlengt contract bij Bologna tot medio 2026

Jerdy Schouten verlengt contract bij Bologna tot medio 2026
  • PublishedAugust 23, 2022

De middenvelder, die in juni tegen Wales debuteerde voor het Nederlands elftal, is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de smaakmakers bij de huidige nummer twaalf van de Serie A.Dat maakt dat zijn club hem graag wilde behouden, ondanks de interesse van grotere Europese clubs. Schouten denkt bij Bologna nog altijd stappen te kunnen maken en is met het oog op het WK in Qatar in november in ieder geval verzekerd van veel speeltijd in één van de topcompetities in Europa.Schouten maakte in de zomer van 2019 de overstap van Excelsior naar de Italianen. Hij speelde tot nu toe 77 duels voor de club. …
Lees verder…….

Written By
Brandy