x
Thesportsnewz
Uncategorized

Vuelta dendert door: volgt er meer ’oranje’ in het rood?

Vuelta dendert door: volgt er meer ’oranje’ in het rood?
  • PublishedAugust 23, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafKelderman en Arensman jagen op podiumAMSTERDAM – Na de sensationele Vuelta-start in Nederland, waarin thuisploeg Jumbo-Visma de show stal, kan het Oranje-feestje vandaag in Spanje worden vervolgd. Als Sam Oomen in de vierde rit aan het front zit, kan hij na Robert Gesink, Mike Teunissen en Edoardo Affini de volgende in de Jumbo-rij zijn om de rode trui om de schouders te krijgen. In dat ’roulatiespel’, vanwege dezelfde tijden in de ploegentijdrit, kan met de zwaarder wordende ritten favoriet Primoz Roglic nummer vijf zijn. Al komt wellicht nog een tweetal Nederlanders in aanmerking.
Lees verder…….

Written By
Larry