x
Thesportsnewz
Uncategorized

Hartono en De Jong zonder setverlies naar tweede kwalificatieronde US Open

Hartono en De Jong zonder setverlies naar tweede kwalificatieronde US Open
  • PublishedAugust 24, 2022

Hartono was na iets meer dan 50 minuten al klaar met de Amerikaanse Danielle Lao, die ze geen enkele game gunde: 6-0 6-0. De 26-jarige tennisster, 165e op de wereldranglijst, kwalificeerde zich begin dit jaar voor de Australian Open en debuteerde daar op een grandslamtoernooi. Op Roland Garros en Wimbledon bleef Hartono steken in de kwalificaties.De 22-jarige De Jong versloeg de Fransman Antoine Escoffier, de nummer 192 van de wereld, ook in twee sets: 7-6 (4) 6-1. De Noord-Hollander staat zelf op de 212e plaats van de mondiale ranking. De Jong probeerde eerder dit jaar tevergeefs zich te kwalificeren voor de Australian Open en Roland Garros.Rechtstreeks geplaatstBotic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven zijn rechtstreeks toegelaten op het laatste grandslamtoernooi van h …
Lees verder…….

Written By
Brandy