x
Thesportsnewz
Uncategorized

LIVE Vuelta-peloton begonnen aan zware bergrit

LIVE Vuelta-peloton begonnen aan zware bergrit
  • PublishedAugust 25, 2022

Start: 12.20 uurAankomst: omstreeks 17.15 uurAfstand: 181,2 kmHet profiel van de etappe.Ⓒ VueltaHet parcoursZwaar, zwaarder, zwaarst: zo kunnen we het eerste drieluik op Spaans grondgebied omschrijven. Dinsdag waren er 2490 hoogtemeters, woensdag 2800 en donderdag 3682!De etappe zelf is ook een drietrapsraket met eerst een niet voor het bergklassement meetellende heuvel in twee delen, dan eentje van de tweede categorie (de Puerto de Alisas) en daarna de Collada de Brenes. Laatstgenoemde is een beklimming van eerste categorie. De laatste 42,2 km is het klimmen, dalen en nog langer klimmen naar het eindpunt dat voor het eerst boven de duizend meter ligt. …
Lees verder…….

Written By
Larry