x
Thesportsnewz
Uncategorized

Na koers van 192 km fietst Van der Poel nog 65 km naar huis

Na koers van 192 km fietst Van der Poel nog 65 km naar huis
  • PublishedAugust 25, 2022

Louvel, renner van Arkéa-Samsic, ging er in de slotfase op de Moskesstraat alleen vandoor. Achter hem sprintte zijn landgenoot Arnaud Démare naar de tweede plaats. De Belg Dries Van Gestel finishte als derde.Voor Louvel was het zijn tweede zege als wielerprof. Vorig jaar won hij de Vuelta a Castilla y Leon, een eendaagse koers in Spanje.Lekke band nekt Van der PoelVan der Poel maakte in de Druivenkoers dus zijn rentree. De Nederlander van Alpecin-Deceuninck was vanwege een gebrek aan vorm uitgevallen in de Tour de France en reed sindsdien alleen nog enkele criteriums. Van der Poel finishte, mede door een lekke band in volle finale, als 35e op 50 seconden van de winnaar.Reactie Van der Poel„Het was niet slecht, ik reed vooral op het slechtst mogelijke moment lek”, aldus MvdP na de koers in Overijse tegenover Het Nieu …
Lees verder…….

Written By
Larry