x
Thesportsnewz
Uncategorized

Vanaf 18.00 uur loting Champions League: welke clubs kan Ajax treffen?

Vanaf 18.00 uur loting Champions League: welke clubs kan Ajax treffen?
  • PublishedAugust 25, 2022

De Amsterdammers zitten in pot 1 en treffen op papier drie mindere tegenstanders, al kan de ploeg van trainer Alfred Schreuder nog steeds worden gekoppeld aan topclubs als Liverpool en Borussia Dortmund.Rangers FC, dat zich woensdag ten koste van PSV een ticket voor de Champions League verschaft, zit in pot vier en is ook een van de mogelijke opponenten.Ook FC Kopenhagen is een potentiële tegenstander. De Denen plaatsten zich woensdag dankzij een 0-0-gelijkspel bij het Turkse Trabzonspor voor de groepsfase van het miljoenenbal. De Denen, met de Nederlander Kevin Diks in de basis, hadden thuis met 2-1 gewonnen van het Turkse team. Het duel stond onder leiding van de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie.Dinamo Zagreb had tegen het Noorse Bodø/Glimt een verlenging nodig. De Noren wonnen het eerste due …
Lees verder…….

Written By
Brandy