x
Thesportsnewz
Uncategorized

Niet-gevaccineerde Djokovic moet US Open definitief aan zich voorbij laten gaan

Niet-gevaccineerde Djokovic moet US Open definitief aan zich voorbij laten gaan
  • PublishedAugust 26, 2022

AFPNOS Sport•gisteren, 17:39Novak Djokovic doet definitief niet mee aan de US Open, het laatste grandslamtoernooi van het jaar dat maandag in New York van start gaat. Dat heeft de Serviër via Twitter laten weten. De 21-voudig grandslamwinnaar wil zich niet laten inenten tegen het coronavirus, een voorwaarde om de Verenigde Staten binnen te komen. “Verdrietig genoeg kan ik deze keer niet afreizen naar New York om aan de US Open mee te doen”, schrijft Djokovic.”Ik dank iedereen die mij de afgelopen periode heeft gesteund en wens de wel aanwezige spelers veel succes. Ik zorg dat ik in goede conditie blijf en kijk met een positief gevoel naar de toekomst. En ik wacht op een kans om weer te gaan spelen.”Door de keuze zich niet te laten vaccineren kon Djokovic aan het begin van het jaar ook niet meedoen aan de Australian Open. In juli schreef de Serviër wel Wimbledon op zijn naam.De gewonnen finale op 10 juli, waarin hij afrekende met Nick Kyrgios, is de laatste wedstrijd die Djokovic op de ATP-tour speelde. De voorbereidingstoernooien op de US Open in de Verenigde Staten en Canada moest hij ook al aan zich voorbij laten gaan.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky