x
Thesportsnewz
Uncategorized

Herstelde Nadal op zijn hoede: ‘Gevaarlijke blessure’

Herstelde Nadal op zijn hoede: ‘Gevaarlijke blessure’
  • PublishedAugust 27, 2022

„Ik vind dat heel jammer”, zei Nadal, de recordhouder bij de mannen met 22 grandslamtitels. Djokovic volgt met 21 titels. „Het is altijd vervelend als de beste spelers ter wereld niet kunnen meedoen vanwege een blessure of een andere reden. Dat is jammer voor de fans en jammer voor het toernooi. En ik denk ook jammer voor de andere spelers, want we willen allemaal een zo sterk mogelijk deelnemersveld hebben. Maar goed, de wereld draait altijd door en tennis gaat ook door, ook als Novak, Roger Federer en ik straks niet meer meedoen.”De 36-jarige Spanjaard won dit jaar de Australian Open en Roland Garros. Djokovic schreef Wimbledon op zijn naam. Nadal moest zich in Londen afmelden voor de halve finale tegen Nick Kyrgios, omdat hij teveel last had van een buikspie …
Lees verder…….

Written By
Brandy