x
Thesportsnewz
Uncategorized

Medvedev naar jubileum-editie ABN Amro Open in Rotterdam

Medvedev naar jubileum-editie ABN Amro Open in Rotterdam
  • PublishedAugust 27, 2022

AFPNOS Sport•gisteren, 14:30Daniil Medvedev doet volgend jaar mee aan de vijftigste editie van de ABN Amro Open. De nummer één van de wereld neemt voor de vijfde keer deel aan het toernooi in Rotterdam.Vorig jaar zou hij ook zijn opwachting maken in Ahoy, maar toen meldde hij zich af. De jubileumeditie van de ABN Amro Open, zoals de nieuwe naam voor het traditierijke tennistoernooi luidt, wordt van 13 tot en met 19 februari gespeeld.”We zijn trots dat we de nummer 1 van de wereld hebben weten vast te leggen. Zeker voor onze jubileumeditie willen we hem heel graag weer in Rotterdam begroeten. Het is mooi dat wij er in geslaagd zijn, net voordat hij zijn titel gaat verdedigen in New York”, zegt toernooidirecteur Richard Krajicek.Medvedev won Rotterdam nog nooit. De 26-jarige Rus reikte in 2019 tot de laatste vier in Ahoy. Hij verloor toen van Gaël Monfils, de uiteindelijke winnaar van het toernooi.Oorlog OekraïneDe tennisbonden hebben Rusland geweerd op de toernooien vanwege de oorlog in Oekraïne, maar de spelers mogen onder neutrale vlag wel deelnemen. Medvedev deed deze zomer ook mee aan het grastoernooi van Rosmalen, waar hij in de finale kansloos was tegen Tim van Rijthoven.Dit jaar werd het toernooi gewonnen door Félix Auger-Aliassime uit Canada. Hij was in de finale de Griek Stefanos Tsitsipas met 6-4 en 6-2 de baas.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky