x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zet wonderkind Remco Evenepoel rivalen in Vuelta verder op achterstand?

Zet wonderkind Remco Evenepoel rivalen in Vuelta verder op achterstand?
  • PublishedAugust 27, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafNa bijna dood fier in het roodAMSTERDAM – Zijn talent was twee jaar geleden door een horrorcrash in de Ronde van Lombardije bijna verloren gegaan. Remco Evenepoel ontsnapte na zijn val in een ravijn aan de dood. Nu, 22 jaar jong, leidt hij in de Ronde van Spanje, nadat hij zijn rivalen in de verregende en koude zesde rit naar Pico Jano aan flarden reed. Drievoudig winnaar Primoz Roglic & co moeten dit loodzware weekeinde in achtervolging op het Belgische wonderkind, dat na zijn mislukte Giro d’Italia van vorig jaar nu wel zijn belofte hoopt in te lossen. …
Lees verder…….

Written By
Larry