x
Thesportsnewz
Uncategorized

Barcelona met invaller De Jong langs Valladolid, Benzema blinkt weer uit bij Real

Barcelona met invaller De Jong langs Valladolid, Benzema blinkt weer uit bij Real
  • PublishedAugust 29, 2022

Met Frenkie de Jong en Memphis Depay op de bank begon Barcelona uitstekend aan de wedstrijd. Lewandowski had al vroeg de score kunnen openen, nadat hij tegen de paal kopte en in de rebound net te kort kwam om binnen te tikken. Halverwege de eerste helft was het toch raak voor de Pool. Raphina – kort daarvoor al gevaarlijk – gaf een scherpe voorzet en Lewandowski tikte bij de tweede paal binnen.Nog voor rust werd ook de tweede treffer van de avond gemaakt. Pedri dook in de vrije ruimte en maakte op aangeven van Ousmane Dembélé geen fout. De Fransman was na rust – kort na de invalbeurt van De Jong – ook aangever bij de tweede treffer van Lewandowski. De spits wi …
Lees verder…….

Written By
Brandy