x
Thesportsnewz
Uncategorized

Bartosz Bialek nieuwe spits van Vitesse

Bartosz Bialek nieuwe spits van Vitesse
  • PublishedAugust 29, 2022

Het is de bedoeling dat Bialek zich morgen meldt in Arnhem voor de medische keuring en laatste details van de huurovereenkomst. Bialek is een 1,91 meter lange spits, die in tien interlands voor Jong Polen viermaal heeft gescoord. Twee jaar geleden is hij door Wolfsburg voor 5 miljoen euro overgenomen van Zaglebie Lubin.Bialek heeft in 36 wedstrijden voor VfL Wolfsburg, vrijwel altijd als invaller, tweemaal het doel gevonden. Het uitzicht op speeltijd van de lange spits, die nog tot medio 2024 vastligt, is gering bij de Volkswagenclub en daarom is het voor Wolfsburg een goede oplossing om mee te werken aan een verhuur.De spits is weer helemaal fit na een jaar uit de roulatie …
Lees verder…….

Written By
Brandy