x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transferoverzicht: NEC huurt Belgische spits van Espanyol

Transferoverzicht: NEC huurt Belgische spits van Espanyol
  • PublishedAugust 30, 2022

In Spanje is er momenteel weinig toekomstperspectief voor de Belg. De voorbije anderhalf jaar maakte hij regelmatig minuten, maar dit seizoen zat Dimata nog geen een keer bij de wedstrijdselectie.Het is de zevende versterking voor NEC dit seizoen. Eerder kwamen Oussama Tannane, Jasper Cillessen, Philippe Sandler, Calvin Verdonk, Pedro Marques en Joris Kramer.Club Brugge betaalt recordbedrag voor Oekraïner YaremchukClub Brugge heeft voor de grootste inkomende transfer ooit in het Belgische voetbal gezorgd. De landskampioen trok de Oekraïense aanvaller Roman Yaremchuk aan voor 16 miljoen euro. Dat bedrag kan volgens Belgische media via bonussen oplopen tot 19 miljoen euro.Daarmee overtreft Club Brugge de 11,75 miljoen euro die Standard Luik drie jaar geleden aan Internazionale betaalde voor Zinho Vanheusden. De Belgische verdediger keerde vorig jaar terug naar Inter, dat hem dit seizoen heeft verhuurd aan AZ.Roman YaremchukⒸ ANP/HHClub Brugge neemt de 26-jarige Yaremchuk over van Benfica. …
Lees verder…….

Written By
Brandy